Bercuti Di Lotus Beach Resort Best Tapi.


Semalam aku kawan pekan, ada seorang 'macha' datang bercerita that is sambil sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera canon kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).